Slovenija
17 ogledov

Jutri gneča, v nedeljo vrhunec

(Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Ker bo jutri dela prost dan, na Prometno-informacijskem centru zlasti jutri popoldne pričakujejo gnečo na cestah.

Dela prost dan in številne proslave ob dnevu upora proti okupatorju bo jutrišnja kombinacija, ki lahko povzroči gnečo na slovenskih cestah.

Svoje naj bi prispevalo tudi to, da so mnogi danes vzeli dopust in imajo tako podaljšan konec tedna. Juti popoldne bo tako po podatkih Prometno-informacijskega centra gneča zlasti iz smeri turističnih krajev proti mestnim  središčem, ker bodo ljudje zaključili krajše počitnice.

Nedelja, najhujša v maju

Jutri bo vreme primerno za pohode na različne proslave, saj bo po večini Slovenije le okrog 15 stopinj. Vročine se torej ni bati. Kako pa bo v prihodnjih dneh, preverite na našem vremenskem portalu vreme.net.

Tisti, ki so si lahko privoščili daljše počitnice, pa se bodo v gneči znašli v nedeljo popoldne oziroma, če se bodo uresničile napovedi vremenoslovcev in bo nedelja res deževna, se bodo mnogi s počitnic domov odpravili že v dopoldanskih urah. Ta dan bo po napovedih Prometno-informacijskega centra prometno najbolj obremenjen majski dan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.