Slovenija
42 ogledov

Jutri prometna zapora na CP Videž

Cestninska postaja Anže Petkovšek
Dars bo jutri postavil prometno zaporo na čelni cestninski postaji Videž na primorski avtocesti. Začela so bodo rušitvena in preureditvena dela.

Dela bo izvajalo podjetje Godina, ki je bilo po izvedenem postopku javnega naročila izbrano kot najugodnejši ponudnik. Pri izvedbi del bodo sodelovale tudi Darsove službe. Dela se bodo izvajala najpozneje do 14. decembra.

Zaprti bosta dve sredinski vinjetni stezi

V času preureditve cestninske postaje Videž bosta zaprti po dve sredinski vinjetni stezi v vsako smer vožnje. Promet bo tako potekal po treh cestninskih stezah v vsako smer (ena vinjetna steza in dve stezi za tovorna oz. nevinjetna vozila, od tega ena klasična in ena hitra ABC steza). Prevozna hitrost na območju cestninske ploščadi in delovišča bo med izvedbo del omejena na 40 kilometrov na uro.

Po preureditvi cestninske postaje Videž bo promet v obe smeri potekal po dveh vinjetnih stezah in treh klasičnih stezah, ki bodo namenjene za tovorna oz. nevinjetna vozila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.