Slovenija
25 ogledov

Jutri še plohe, v sredo sonce

V začetku tedna bo vreme še nestanovitno, zato ne pozabite dežnika. (Foto: istoc Žurnal24 main
V začetku tedna bo vreme še nestanovitno, zato ne pozabite dežnika. Od srede naprej ga lahko pustite doma, saj se nam obeta sončno vreme. Ogrelo se bo do 29 stopinj Celzija.

"Do vključno torka se bodo še pojavljale plohe in nevihte," je za zurnal24.si povedal dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje, Janez Markošek.

Močnejših nalivov naj ne bi bilo. Jutranje temperature bodo v ponedeljek in torek od 11 do 16 stopinj Celzija. Čez dan se bo ogrelo do 25 stopinj Celzija.

Od srede do petka sončno
V torek bo na Primorskem zapihala šibka burja. Popoldne se bo od zahoda pričelo jasniti in v sredo se bomo zbudili v sončno jutro. "Od srede naprej bo sončno, temperature se bodo gibale od 26 do 29 stopinj Celzija.Vendar bo tako le do petka," pravi Markošek.

Vikend deževen
Za vikend bo namreč spet deževalo. "Obeta se nam fronta z dežjem. Ni še vidno, ali nas bo prešla v soboto ali nedeljo. Vsekakor bo za vikend deževalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.