Slovenija
15 ogledov

"Kadrovske poteze so ključni problem"

koalicijska pogodba Anže Petkovšek
SMC popoldne na sestanku tudi o prioritetah ministrstev za letos.

Ključni akterji stranke SMC so se včeraj srečali na sestanku, kjer je bila v ospredju predvsem interna strankarska komunikacija, je poročal POP TV. Predsednik vlade in stranke Miro Cerar je poleg tega z ministri poslancem predstavil politiko njihovih resorjev in prioritete za letos.

Politiko svojih resorjev in prioritete so po poročanju televizije predstavili minister za javno upravo Boris Koprivnikar, minister za pravosodje Goran Klemenčič in nekateri drugi. Na srečanju pa ni bilo finančnega ministra Dušana Mramorja, ki bo predvidoma v četrtek koalicijskim partnerjem predstavil klasifikacijo državnega premoženja.

Cerar je pred sestankom za POP TV dejal, da gre le za delovni posvet. Koprivnikar pa je odgovoril na vprašanje o vodenju sej vlad in o navedbah, da jih bolj vodi Mramor kot Cerar. Dejal je, da se s tem ne more strinjati ter dodal, da so bile seje v zadnjih tednih namenjene finančnim vprašanjem, zato je imel veliko besede Mramor.

Poslanec SMC Bojan Dobovšek pa je za televizijo povedal, da obstajajo številni problemi, zato je po njegovih besedah prav, da se pogovorijo in jih razčistijo. "Kadrovske poteze so ključen problem, tako Slovenije kot stranke. In ko bomo rešili te zadeve, potem ni problemov za Slovenijo," je pojasnil.

Komentarjev 3
  • programer 11:49 19.januar 2015.

    A ja, v čem čisto konkretno povejte, pa so njegove zasluge, katera afera je po njegovi zaslugi doživela epilog, vse vključno z njegovo včerajšnjo izjavo je na nivoju čisto navadnega besedičenja, brez konkretnih dogodkov in konkretnih imen. Pa je imel ...prikaži več moč in možnost kaj spremeniti, saj je bil pomočnika predsednika KPK. Ko se bo pa nekdo od "borcev" upal javno izpostaviti z navedbo imen in nečednih dejanj lumpov, lahko govorimo o zaslugah, dotlej so pa to le kruhoborci.

  • maresem 10:02 19.januar 2015.

    Ne natolcuj. če bi bilo več takih borcev v politiki, ne bi bili v p. m. kot smo.

  • programer 09:43 19.januar 2015.

    Ali ni ta veliki borec proti korupciji, pred nekaj meseci, prav pompozno izstopil iz stranke.