Slovenija
22 ogledov

Kaj če na golfišču ponagaja veter?

Prestigio MultiPad and2.2 Žurnal24 main
Še tri naloge so pred vami, preden razglasimo dobitnika Prestigio MultiPada. Danes na našem vremenskem portalu vreme.net v rubriki Prosti čas preverite, s kakšno hitrostjo bo v ponedeljek pihal veter na golfišču Volčji Potok.

Še do tega petka vam bomo na našem portalu zurnal24.si vsak dan zastavili eno nalogo, rešitev zanjo pa boste vedno našli na našem vremenskem portalu vreme.net. Članek z nalogo bo ves čas izpostavljen v rubriki Slovenija, ki jo najdete pod sekcijo Novice.

Rešitve zbirajte in jih nam nato vseh 10 skupaj (in ne posamično) pošljite na elektronski naslov prijava@zurnal24.si do 26. oktobra do 12. ure.

Med tistimi, ki boste rešili vsaj 8 od 10 nalog, bomo izžrebali dobitnika Prestigio MultiPad and2.2., podelili pa bomo še 10 praktičnih nagrad.

Današnja naloga torej je, da na našem vremenskem portalu vreme.net v rubriki Prosti čas preverite, s kakšno hitrostjo bo v ponedeljek pihal veter na golfišču Volčji Potok.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.