Slovenija
27 ogledov

Kaj kažejo zvezde za 2010

Žurnal24 main
Politika. Obetajo se spremembe. Karte pravijo, da bo premier Borut Pahor v precejšnjih težavah. Nogomet. Dan tekme slovenske reprezentance z Alžirijo za nas zelo pozitiven.
6 je število, ki simbolizira družino in bo letos vplivalo na ženo Janeza Janše.

Kriza se bo Sloveniji poznala še dolgo, pravijo tarot karte. Pričakovati je boljše čase, vendar ne čudežev, pravijo vedeževalci.

 

Avgusta preobrat
"Naklonjeno obdobje se nakazuje po mesecu avgustu, ko je viden nov začetek in premik na bolje glede zaposlovanja," pravi vedeževalka Nuša, ki je pogledala v tarot karte. "V drugi polovici leta bomo opazili prve upade brezposelnosti," pravijo tudi vedeževalke ekipe DKS, ki gledajo v tarot, astrološke in angelske karte. "Politične razprtije znotraj Slovenije bodo vsekakor zavirale večjo uspešnost premagovanja krize," dodajajo.

Maze, Majdič in nogomet
Pričakovanja Tine Maze ne bodo izpolnjena v celoti, Petra Majdič pa bo osvojila vsaj srebrno medaljo. Naši nogometaši bodo na lestvici nogometnih mojstrov za sabo pustili kar kakšno ekipo.

Radovednih več moških
"V zadnjem času se na nas bolj obračajo tudi moški," je dejala Nuša, ki opaža, da postajajo moški vse bolj odprti in odkriti v komunikaciji. "Res je, da se tudi moški spol vse bolj odpira alternativnim možnostim ter usmeritvam, a ponavadi še vedno največ tako, da je to med njimi in mano," ugotavlja tudi numerologinja Lili Sorum.

Poudarek na financah
V letu 2009 je bil med vprašanji poudarek na financah in vprašanjih o denarju, pravi Lili Sorum. "Tudi iz vprašanj je čutiti zaskrbljenost in očitno slabše razmere, kot so bile kako leto nazaj. Prej so prevladovala vprašanja o ljubezni, zdaj pa sta si obe temi nekako enakovredni," dodaja.

"Trenutno sta gospodarski in socialni položaj v splošnem taka, da ju ljudje zaznavajo kot precej negotova," meni tudi Nuša. Ker si po njenih besedah vsak želi stabilnost na finančnem področju, ljudje konstantno potrebujejo usmeritve in nasvete, kako takšno stabilnost doseči in jo vzdrževati.

Napovedi:

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Nuša, prerokovalka iz kart

1.
Težave za Pahorja
Karte pravijo, da bo premier Pahor v precejšnjih težavah, najtežje preizkušnje ga čakajo med januarjem in majem. Karte napovedujejo težavnejše obdobje za celotno sestavo koalicije in ministrstev, saj bodo spremembe položajev skorajda zagotovo prisotne.

2. Novi privrženci Janše
Trenutna karta Janeza Janše je zelo pozitivna in nakazuje politično stabilnost. Njegova popularnost bo v primerjavi z letošnjim letom večja. Znal si bo učinkovito pridobiti nove privržence, res pa je, da bo odločitev določenih odmevnih zapletov, v katere je bil domnevno vpleten, tudi vplivala na število novih privržencev.

3. Türk bo previdnejši
Karta, ki se je odprla za predsednika Türka, kaže, da bo v naslednjem letu v svojih izjavah previdnejši. Na trenutnem položaju karta sicer nakazuje na nekoliko manj naklonjeno obdobje.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Lili Sorum, numerologinja

1.
Janša, čas je za naraščaj
Zakonca Janša sta v osebnem letu, ki je usmerjeno v družino in odnose. Janez se nahaja v osebnem letu pod vplivom številke dve, Urška pa pod vplivom števila šest, ki simbolizira družino, naraščaj in romantiko. Samo leto je zelo ugodno, če se bosta odločila za naraščaj.

2. Kakovost reprezentance
Junij bo zelo težek mesec za Slovenijo in nogometno reprezentanco. Po juniju, če se bodo reprezentanti uvrstili naprej, pa za julij kaže veliko bolje. Dan tekme z Alžirijo je zelo pozitiven za nas; tudi če naši ne bodo zmagali, se bo pokazala kakovost reprezentance.

3. Prebujena Majdičeva
Majdičeva je v osebnem letu pod vplivom števila ena in v osebnem mesecu pod vplivom štrevila tri, dan tekme pa je pod vplivom števila dve, ki je počasno; če bo znala uporabiti vpliv leta in meseca, bo pokazala dober rezultat.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Danijel Šmid - Danny, vedeževalec

1.
Grozijo nebesna telesa
Naravne nesreče bodo tudi v letu 2010 prisotne tako v svetu kot pri nas. Grozi nam tudi bližina sosednjih nebesnih teles, ki so na poti proti Zemlji in preostalim planetom.

2. Gospodarstvo v Sloveniji
Z novim letom prihaja novo, dobro in boljše obdobje predvsem za manjše podjetnike in drobno gospodarstvo.

Grozi nam bližina nebesnih teles, ki so na poti proti Zemlji in drugim planetom.
Danny

Tudi večji se bodo pobirali od recesije. Za poslovnost in gospodarstvo na splošno in borzništvo ter bančništvo bo leto 2010 pravo. Lahko se mirno podate v riziko. Brezposelnost se bo rahlo zmanjšala, kupna moč pa na videz rasla.

 

3. Spremembe v politiki
V slovenski politiki se obetajo spremembe. Zelo opazne bodo in rutine ne bo. Pripravljajo se novi izzivi.

4. Čudovito obdobje
Za športne rezultate bo leto 2010 čudovito obdobje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.