Slovenija
32408 ogledov

Kaj se dogaja? Najprej šepal, zdaj premier Golob na berglah

Seja sveta za nacionalno varnost, Robert Golob z berglami Flickr/Vlada RS
Precej pozornosti je na seji Sveta za nacionalno varnost Republike Slovenije vzbudil premier Robert Golob. Udeležil se je je na berglah, s povito desno nogo. Je razlog poškodba, ki jo je staknil na skali v vodi?

Spomnimo: o Golobovi poškodbi desne noge se je govorilo že na vrhu Nata v Vilni, ko je Golob vidno šepal. A tedaj so iz kabineta sporočili, da gre za lažjo poškodbo. Kot je poročal Večer, naj bi si Golob desno peto porezal na skali v vodi, zato je imel desno nogo tudi povito. 

Robert Golob in Sauli Niinistö Kaj se je zgodilo? Slovenija Pojasnjeno, zakaj je Golob prišepal na vrh Nata

Nato pa je Golob v javnosti bil večkrat opažen z berglo, tako je bilo tudi ob obisku prizadetega območja zaradi neurij v vaseh Orehovec in Pišece v občini Brežice.

No, zdi pa se, da se poškodba desne pete ni celila tako, kot bi se morala, ali pa je Golob staknil dodatno poškodbo, saj je danes premier na sejo Sveta za nacionalno varnost RS prišel brez čevlja na desni nogi in z kar dvema berglama. S fotografij, ki so zaokrožile v javnosti, je razvidno, da ima na desni nogi tudi longeto. 

Z vprašanjem, kaj se dogaja z nogo premierja Goloba, smo se obrnili tudi na kabinet predsednika vlade, z odgovorom so bili precej skopi. "Drži, gre za omenjeno poškodbo na skalah v vodi," so sporočili. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 23
  • dare326 07:34 20.julij 2023.

    Bakterije ne živijo samo na suhem ampak tudi pod vodo, tudi v morju. Poškodba na peti je tečna in če je zraven nastala še zastrupitev, zahteva dodatno zdravljenje. Poškodbe na koralah so se že končale s smrtjo. Znan mi je ...prikaži več primer švicarskega surferja slovenskega rodu, ki si je odrgnil kožo na koralah v Rdečem morju. Zaradi zastrupitve krvi so ga doma komaj rešili.

  • ana77 06:56 20.julij 2023.

    Premali in star ,da bi se povzpel na sponzorušo ........ ha,ha,ha

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 20:37 19.julij 2023.

    Tina je njegova varnostnica.