Slovenija
48234 ogledov

Kaj za vraga se dogaja? Pogrešana še ena ženska, tu so jo videli nazadnje

Fanika Venguš PU Maribor
Gre že za tretjo pogrešano žensko v tem tednu.

Policisti iz območja Slovenske Bistrice iščejo pogrešano 57-letno Faniko Venguš iz Spodnje Ložnice, ki se je z osebnim avtomobilom Ford Grand C max, rjave barve, reg. št. MB FI-517 odpeljala od doma neznano kam.

Po informacijah policistov je pogrešana ženska visoka okrog 160 centimetrov, srednje postav in ima kratke svetle lase, na levi strani obraza pod ustnico pa ima izrazito materino znamenje.

Ko so jo nazadnje videli, je bila oblečena v športna oblačila - v temno pohodno jakno, temne pohodne hlače, obute pa je imela sive pohodne čevlje. S seboj ima tudi nahrbtnik modre barve. Po zadnjih znanih podatkih bi naj bila namenjena v hribe na območju Mozirja in Kamnika.

Policisti vse, ki bi o pogrešani karkoli vedeli ali opazili njeno vozilo, naprošajo, da jih o tem takoj obvestijo.

Gre že za tretjo v tem tednu pogrešano žensko srednjih let. Včeraj smo poročali, da se je srečno izteklo iskanje od srede naprej pogrešane 50-letne Irence Štibelj, še pred tem pa so v tolmunu ferate Jerman v Gozdu Martuljku našli pogrešano 45-letno Vesno Jene.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:35 15.november 2021.

    lluckyss končno spet en odgovor s tvoje strani s katerim se 100% strinjam. Ljudem nam je res dovolj tega korona shita, čeprav bi ravno v teh časih morala še malo stisniti in potrpeti.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 13:34 14.november 2021.

    Kaj se dogaja ?!....Narod, ki zaradi omejitev ne sme nikamor, svobodo išče v naravi, žal ta neizkušenim in neprevidnim ne odpušča..