Slovenija
23 ogledov

Kako poceni telefonirati v tujini

Pred dopustom se je pametno pozanimati o najugodnejših paketih za gostovanje v t Žurnal24 main
Dopusti. Pred začetkom poletne sezone nove ponudbe mobilnih operaterjev.

Mobilni operaterji uporabnikom svetujejo, naj se pred dopustom pozanimajo o najugodnejših ponudbah gostovanj.

Simobil je pred poletjem znižal cene opcij Tujina. Opcijo je mogoče vklopiti in izklopiti prek SMS, dostopna pa je ne glede na vrsto naročniškega paketa. Tistim, ki so v tujini pogosto ali pa med dopustom pričakujejo veliko klicev, svetujejo nov naročniški paket Tujina zame. Paket poleg domačih klicev vključuje 50 minut klicev na mesec v Avstriji in na Hrvaškem.

Na Mobitelu so uvedli posebna paketa Ura pogovorov in 100 sporočil. Uporabniki lahko kupijo uro pogovorov oziroma sto SMS v EU ali na Balkanu. Opcijo lahko svojemu naročniškemu paketu dodajo tako, da izpolnijo poseben obrazec.

Naročniki Tušmobila imajo na Hrvaškem do konca septembra desetodstotni popust v omrežju operaterja Tele2, o ponudbah jih bodo obvestili z SMS ob vstopu na Hrvaško. Sicer pa naročnikom v sklopu ponudbe Svetovna tarifa omogočajo ugodnejše klice v 136 državah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.