Slovenija
146 ogledov

Kako so se odrezale?

Kaj so nam o kandidatih za premierja povedale njihove boljše polovice?

Borut Hočevar. | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Na sinočnjem soočenju na Pop TV so postale deloma javne osebnosti tudi žene šefov najpomembnejših strank. Kaj smo prek njih izvedeli o kandidatih za premierja?

Nana Brejc Virant nemara doma nosi hlače. Virantova sta namreč signalizirala, da Gregor nujno potrebuje nekoga, ki ga postavi na realna tla, ki mu dopove, kaj dela narobe. A tako ni samo doma. Če bi imel Virant takšnega svetovalca tudi v volilni kampanji, bi se verjetno odrezal bistveno bolje.

Mija Janković daje vtis, kot da Zoran tudi družino vodi tako kot podjetje: faza dogovarjanja in faza izvajanja. Če to drži, najbrž pomeni, da prožnost ni njegova največja vrlina. Poleg tega pa družinske afere kažejo, kje so minusi takšnega vodenja.

Urška Bačovnik Janša zelo očitno stiska zobe. Rada bi bila z Janezom, on pa spet rine v vlado. Kaj to pove o Janši, je vprašanje za psihologe.

Tanja Pečar je bila za odvetnico precej neodločna. Nenavadno. Nemara pa drži predvsem to, da si Borut ne predstavlja po svoje samo vodenja vlade.

Komentarjev 6
  • vrtnica 16:00 25.november 2011.

    Urška Bačovnik Janša je povedala,da si želi imeti moža več doma.....komaj leto dni poročena,pred tremi meseci je rodila.....ja logična je njena želja.Po drugi strani pa je vsekakor vedela kakšen bo zakon z Janezom Janšo in,da ne bodo živeli klasično družinsko ...prikaži več življenje.Sicer pa je bila na soočenju fantastična,glede na to ,da je pred kratkim rodila.

  • Kika 13:39 25.november 2011.

    Prav odveč ji je vse skupaj, kaj govoriš... Doma naj bi ostala s tistim dolgim frisom.

  • punca05 13:12 25.november 2011.

    Janševa je najlepša in najbolj izobražena in tudi zna se obnašati kot je potrebno.