Slovenija
50 ogledov

"Kako veš, da je noseča"

Najdi.si Najdi.si
Lestvica najbolj nenavadnih in šaljivih iskanj v prvem polletju letošnjega leta.

Poleg najbolj iskanih pojmov je slovenski iskalnik Najdi.si zaznali tudi takšne, ki bi jih lahko uvrstili med "nenavadne" ali "šaljive". "Dr. Najdi.si je svetovalec za vse, ki iščejo tako ljubezenske kot praktične nasvete, kot so na primer: kako veš, katerega spola je, kako biti srečen, ali bo fantek ali punčka," so zapisali pri TS Medii.

Med najbolj iskanimi besednimi zvezami so tako zaznali: kako veš, katerega spola je, kako dobiti dekle, kam na zmenek, kako vedeti, da je noseča, zmenki za vezane, zmenki zastonj, zakaj te ljubim, zakaj nastane zmešnjava, zakaj moški varajo, zakaj moške vleče v gostilno, pogovor s privlačno žensko, moško spogledovanje z ženskami, moški stereotipi o ženskah, kako mislijo moški možgani, stereotipi o Dolenjkah, kako se poljubljati, iščem moškega za resno zvezo, kako vedeti, da je dober v postelji, kdaj ga zapustiti in ali je vzdržljiv.

Kako biti srečen

Med iskanji praktične narave je bilo na prvem mestu vprašanje, kako biti srečen. V vrhu najdemo še iskanja na temo vere, denarja in celo zamujanja: kako biti srečen, koliko je ura, bog ve, ali je denar stvar, koliko tehta mala opica, zamujanje koga, zakaj ljudje zamujajo, zakaj sem brez denarja, kupim diplomo, kako se izogniti pokojninski reformi, kaj prinaša višji DDV ter delo na črno.

Politiki in znane osebnosti

Na top lestvici šaljivih iskanj o znanih ljudeh prevladujejo iskanja slovenskih politikov, stand up komikov, Chucka Norrisa, Jana Plestenjaka in Saše Lendero, ime Pahorjeve ribice, krilo Alenke Bratušek, ali je Avdić moški, kdo je pravi Chuck Norris, ali je Jan Plestenjak lep, dekle Jana Plestenjaka, zaljubljena Tanja Žagar, Saša Lendero v bikiniju ter porno Severina.

V rubriki razno smo se Slovenci v prvi polovici letošnjega leta najpogosteje spraševali, ali bo fantek ali punčka. Le kdo ve, kaj so obiskovalci iskali in mislili, ko so v spletni iskalnik vpisali hvala lepa, kje druge, kako vedeti, ali je, vse, kar nima smisla vedeti, življenje, ah, to življenje, zakaj volkovi tulijo v luno, zakaj krave ne letijo. Na lestvici top šaljivih iskanj v rubriki razno najdemo tudi iskanji na temo politike, kot sta: koga bi volili ter desničarji in levičarji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.