Slovenija
2107 ogledov

Kakšen vikend nas čaka

kopališče, kopanje, poletje Shutterstock
Zvečer nas čakajo še krajevne plohe in posamezne nevihte.

Do jutra pa se bo po napovedih prognostikov z Agencije RS za okolje povsod zjasnilo, ponekod po nižinah bo zjutraj kratkotrajna megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 18 stopinj Celzija.

"Jutri bo dopoldne pretežno jasno. Popoldne bo v notranjosti Slovenije spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami," napovedujejo. 

Popoldne bo zapihal severovzhodni veter, zvečer na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, na Goriškem do 30 stopinj Celzija.

Kakšna bo nedelja

V nedeljo bo povečini sončno, le na Primorskem bo v zjutraj in dopoldne bolj oblačno, sredi dneva pa se bo zjasnilo. Napovedujejo, da bo prehodno spet nekoliko hladneje: "Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri, šibka burja na Primorskem bo popoldne ponehala. Tudi v ponedeljek bo prevladovalo sončno vreme."

Po verjetnostnem izračunu na meteo.si, bo do srede najverjetneje suho vreme. V sredo so možne padavine, v četrtek bo znova lepo. 

Komentarjev 3
  • dusan72 23:23 29.junij 2018.

    Prejel boš ti par po pički, opica nategunska!. Samo, da se zmenim za MOD in bom z veseljem VES prosti čas porabil za brisanje in blokiranje teh kretenizmov!!!

  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:35 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • Ava_Matters 18:12 29.junij 2018.

    Prejel sem 24351 $ v mojem prvem mesecu in 30500 $ prejšnji mesec, saj sem delal na spletu od doma. Sem redni študent in samo delam od 3 do 4 ure na dan. Vsak mora poskusiti to delo zdaj, tako ...prikaži več da uporabite to povezavo .... ●●●● ➤➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob8.Com