Slovenija
8525 ogledov

Takšno vreme nas čaka za vikend

Deževni jesenski dan
Nedelja bo lepša kot sobota, a brez dežnikov ne bo šlo.

Vremenoslovci za danes bo na Primorskem napovedujejo jasno vreme, pihala bo šibka do zmerna burja. "Drugod bo delno jasno, občasno bo predvsem v vzhodnih krajih dopoldne nekaj oblačnosti," pišejo pri Agenciji za okolje.. "Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla ali nizka oblačnost. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 18, na Primorskem do okoli 22 stopinj Celzija."

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih kotlinah megla. "Na Primorskem bo dopoldne še pihala šibka do zmerna burja, popoldne pa bo, razen na Vipavskem, ponehala," napovedujejo pri Arsu. "Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 5, v krajih burjo na Primorskem do okoli 14, najvišje dnevne od 16 do 19, na Primorskem do 24 stopinj Celzija."

V soboto bo po napovedih Arsa spremenljivo do pretežno oblačno. V severovzhodnih krajih bo suho, drugod bodo občasno padavine, deloma plohe in tudi kakšna nevihta. V nedeljo bo sprva spremenljivo, v zahodni polovici Slovenije pretežno oblačno. Tam bodo možne manjše padavine. Čez dan se bo delno razjasnilo, v zahodni in južni Sloveniji bo še možna kakšna kaplja dežja.

"Od nedelje do petka je v zahodni in osrednji Sloveniji povečana verjetnost za občasne manjše padavine, drugod pa so te verjetnosti zelo nizke," še pišejo pri Arsu. "Poleg sončnih obdobij, kaže tudi na občasno več oblačnosti. Še vedno bo razmeroma toplo za ta čas, najvišje dnevne temperature bodo blizu 20 stopinj Celzija."

Modelska napoved za deset dni | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Mariwalla
    Mariwalla 01:35 05.oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > Sexydrom.com