Slovenija
35 ogledov

Kamenikovi heroinski načrti propadli

Kristijan Kamenik se trenutno nahaja v priporu na Hrvaškem. Na sodišče je prišla Žurnal24 main
Celjski kriminalisti so včeraj prekrižali načrte preprodajalcem mamil. Med glavnimi akterji so očitno spet člani družine Kamenik.

Celjski kriminalisti so očitno včeraj prekrižali načrte preprodajalcem mamil. Spremljali so jih s prisluhi ter jim sledili. Neuradno je bila med glavnimi akterji spet Marija Kamenik in pa njen starejši sin, je poročal Pop TV.

Kot smo poročali včeraj, je v Savskem naselju v Ljubljani potekala prava filmska akcija policije. "Kar naenkrat so se pred blokom pojavili policisti, ki so okoli hodili s puškami. Zaustavili so mercedesa in ven potegnili moškega, ga obkolili in vklenili. Nato so ustavili še roverja, iz katerega je izstopila ženska, ki so jo slekli. Pregledali so tudi njo ter avtomobil," nam je povedal vir. Na Policijski upravi (PU) Celje so nam potrdili, da so v Ljubljani policisti njihove uprave izvajali določene aktivnosti; že v torek so potekale obsežnejše policijske akcije na območju PU Ljubljana in Murska Sobota – povezane so bile s prepovedanimi drogami.

Ni znano, koliko droge so uspeli preprodati v času, ko jih je policija opazovala. Vsi trije člani bodo očitno kmalu na celjskem sodišču – Kristjan naj bi namreč prišel iz zapora na Hrvaškem. Zapor ga do zdaj ni oviral pri njegovih aktivnostih, saj je pred leti preprodajo usmerjal kar iz zapora.

Komentarjev 4
  • Nesrečni 16:21 12.september 2011.

    Kako lahko ženska, ki je rodila otroke, dela takšne hudobije drugim otrokom. Žalostno, samo, da ima denar pa naj vsi postanejo zasvojeni, to žensko bi morali vodit od vrtca do vrtca, da otroci vidijo kak hudič izgleda, ki nima vesti.

  • principiumnovum 07:43 10.september 2011.

    Smrtna kazen - pravična kazen! Dol z eldeesarijo!

  • 1111 00:33 10.september 2011.

    ...in so končno spravli to madam not ali še prisluškujejo?