Slovenija
804 ogledov

Kamere posnele neumnosti Slovencev na cesti

Darsovi posnetki You tube
Na dan so prišli posnetki Darsovih nadzornih kamer, na katerih si lahko ogledate neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah. Zaviranje pred tuneli je očitno in. Več v priloženem posnetku.
Komentarjev 16
  • Marko Joško 16:49 09.oktober 2014.

    Takim samo odvzeti doživljenjsko vozniško in ga nadzirati, da se ne bi še kdaj peljal po cesti. Uporaba javnega prevoza. Upam, da si to ostali vozniki zaslužimo, ne pa umreti zaradi neodgovornega ravnanja posameznikov. Če so ti vozniki uradno delali ...prikaži več izpit in ga uspešno opravili, potem vedo, da je njihovo početje ogrožanje življenja drugih udeležencev v prometu. Zato takoj spraviti s cest take voznike.

  • Marko Joško 16:45 09.oktober 2014.

    Koliko te pa stane, da pelješ naprej do prvega izvoza in zapelješ po vzporedni cesti nazaj? Rajši uničiš nekomu in sebi življenje.

  • JackD 21:44 11.junij 2012.

    Vidim, da v Kanadi še nisi bil. Tam je na avtocesti omejitev 100km/h. Za kazni ne bom trdil, ampak za tele omejitve sem pa 100% prepričan. Verjemi, ko se nekaj tednov voziš po tamkajšnjih avtocestah, že veš kake so omejitve. ...prikaži več Poleg tega, kot že rečeno, pri njih raje potrpijo 5 minut, kot pa da bi ogrožali sebe in druge udeležence v prometu. Pri nas žal ni tako..