Slovenija
42 ogledov

"Kdaj bomo dobili plačo?"

Razvpiti Željko Mitrović. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Skupina odpuščenih s Pink SI napisala odprto pismo: "Bili smo odpuščeni čez noč. Kdaj bomo dobili plače?"

"Primorani smo zaščiti lastno integriteto," odprto pismo začenja skupina, ki so jo nedavno odpustili s slovenskega TV Pink.

Opozarjajo, da se morajo s tem, kdo je zastrupil Željka Mitrovića, lastnika skupine Pink, ukvarjati "kriminalisti in marketinški strokovnjaki".

"Dejstvo je, da so bili po tem dogodku na TV Pink Slovenija, razen slabe dvajseterice, praktično vsi programski ljudje, novinarji, tehniki, varnostniki, čistilke in drugi preko noči odpuščeni," zapišejo.

Niti evra
Ne zanimajo jih finančne težave skupine, kar je bilo uradno pojasnilo ob odpustitvi, pač pa le, kdaj bodo "dobili denar, plače in avtorske honorarje za profesionalno opravljeno delo v decembru". "Zaenkrat namreč razen praznih obljub o 'doslednem spoštovanju pogodbenih obveznosti' iz Beograda na naše račune ni prišel niti evro, pravijo.

 Dodajajo, da bodo svoj denar prisiljeni izterjati preko sodišča, "če pa je hiša  insolventna, pa v tem primeru ne bo presenečenje niti zahteva za stečaj".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.