Slovenija
29228 ogledov

Kdo je zavajal in manipuliral, Janša ali mediji?

Janez Janša Anže Petkovšek Predsednik republike Borut Pahor je v predsedniški palači na pogovor sprejel predsednika SDS in kandidata za mandatarja Janeza Janšo.
Janez Janša je konec februarja, ko še ni bi predsednik vlade, na Twitterju objavil fotografijo svoje družine s smučišča in poleg fotografije zapisal: „Najboljši shod danes.“

Zapis je nastal na dan, ko je v središču prestolnice potekal protest proti morebitni novi vladi, ki je bila takrat v nastajanju.

V javnosti se je od takrat pojavilo veliko očitkov o neodgovornem ravnanju, češ da je bil Janša na smučanju v enem od italijanskih središč ravno takrat, ko se je tam začel izbruh koronavirusa.

Po več kot enem mesecu je predsednik vlade na Twitterju sinoči objavil zapis, da je izvedel, kako ga nekateri mediji obtožujejo, da so letos februarja smučali v Italiji. „Ni res. Vse objavljene fotografije so iz leta 2019,“ je pripisal Janša in objavil tudi kopico fotografij iz italijanskih Dolomitov.

„Kdo je zavajal? Predsednik vlade, ki je konec letošnjega februarja dal vedeti, da smuča, ali mediji, ki so o tem poročali,“ se sprašujejo uporabniki družbenih medijev.

Komentarjev 40
  • wolf.ata 19:43 09.april 2020.

    kaj jokate,gledam pri TV poročilih,leve politike ,kako branijo leve medije in novinarje,kaj vse pa je vlada M. Šarca delala?,dajala direktive koga lahko oglašujejo (predvsem leve)podjetja itd. v /na TV, časopisih itd.,pozabljati,kako ste povozili vse amandmaje bivše opozicije,sedaj pa jokate,ko J.Janša ...prikaži več dela tako z vami,ja,palica ima dva konca....

  • wolf.ata 19:34 09.april 2020.

    levi mediji in novinarji kar ne nehajo lagati in blatiti,pa poglejmo,koliko denarja vzamejo od nas, levi lažnivi stroj: 13,75€ x 2.miljona državljanov = 27.5miljona€/mesec=55.000 pokojnin po 500€, ja,ja, računajte zakaj jočejo in lažejo po celi EU,za denar se bojijo,RTV in ...prikaži več vsa leva struja se napaja iz našega denarja,

  • janez49 08:57 07.april 2020.

    Lažnivec ostane lažnivec .Pregovor pa pravi,kdor laže tudi krade.