Slovenija
31 ogledov

Kdo jih bo odstranil?

Tako je mladenič podrl drog javne razsvetljave. Čeprav so ga zamenjali z novim, Žurnal24 main
Po nesreči. Podrtega drevja in palme po enem mesecu od prometne nesreče ni še nihče odstranil.

“En mesec po nesreči so podrto drevje, palma in manjši deli avtomobila še vedno na kraju nesreče,” nam je ogorčeno pisala prebivalka Klaričeve ulice na Markovcu pri Kopru.

Podrl tudi svetilko
Pred natanko enim mesecem se je namreč na Markovcu pripetila prometna nesreča, v kateri je 18-letni voznik iz Škofij zaradi neprilagojene hitrosti podrl drog javne razsvetljave. Po trčenju, v katerem ni bil nihče poškodovan, ga je odbilo s ceste, pristal pa je na dvorišču stanovanjske hiše pod cesto, okoli 13 metrov stran. Avtomobil so odstranili z dvigalom, drog javne razsvetljave so po 15 dneh vendarle zamenjali, po besedah naše bralke pa ta ne sveti. A avtomobil je pri naletu na dvorišče, ki je v občinski lasti, podrl tudi trimetrsko palmo in še nekaj manjših dreves, za katera se nihče ne zmeni.

Niso pristojni?
“Po večkratnih klicih na občino, komunalo in policijo smo ugotovili, da ni nihče pristojen odpeljati in počistiti polomljeno drevje. Niti akcija Očistimo Slovenijo pristojnim ni zadostovala, da to uredijo,” je dejala bralka. Zakaj dreves ne odstranijo in ali za to res niso pristojni, smo povprašali tako na Mestni občini Koper kot na Komunali Koper, a včeraj njihovih odgovorov nismo prejeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.