Slovenija
31 ogledov

"Kdor ima dovolj krivic, naj se včlani v SDS!"

Janez Janša Žurnal24 main
Slovenska demokratska stranka na svoji spletni strani vabi k včlanitvi vse tiste, ki želijo izraziti podporo Janezu Janši. Članstvo naj bi vztrajno naraščalo.

Prvaku stranke SDS Janezu Janši so na višjem sodišču včeraj potrdili prvostopenjsko sodbo v primeru Patria in s tem tudi odmerjeno kazen 22 mesecev zapora.

"Komiji, kdaj boste zmagali pošteno?"

Obsojeni je seveda izrazil nestrinjanje z odločitvijo sodišča, kar je včeraj in na današnji tiskovni konferenci tudi večkrat poudaril. Med drugim je na Twitterju zapisal, da je odločitev najbrž povezana s trenutno očitnim razpadanjem koalicije, ki posredno napoveduje predčasne parlamentarne volitve:

"Volitve 2008 - Patria, volitve 2011 - Patria, volitve 2014 - Patria ... Komiji, kdaj boste sposobni kake volitve zmagati na pošten način?" 

Občutno povečanje članstva?

Obsodba pa bo za stranko morda vendarle blagodejna. Danes se je Janez Janša denimo zahvalil za spodbudne besede svojih podpornikov in ob tem pripomnil, da se zahvaljuje za vse nove pristopne izjave k stranki:

"Hvala vsem za veliko podporo. In opravičilo, ker se ni mogoče zahvaliti vsakemu posebej. Posebej hvala za množico pristopov v @strankaSDS"

Na strankine predstavnike za odnose z javnostmi smo naslovili vprašanje, o kakšnem številu pristopnih izjav je govora in ali nameravajo spodbudne besede podpornikov objaviti na spletni strani, kot so storili že v preteklosti, a odgovorov še nismo prejeli.

Ne pravosodje, "krivosodje"

Nekaj ur po poslanih vprašanjih pa so na spletni strani SDS objavili poziv k novim članom. V zapisu, ki ponovno obsoja po njihovem krivično delovanje sodišča, vabijo, naj se pridružijo tisti, ki se "ne strinjajo s slovenskim krivosodjem" oziroma vsi, ki želijo izraziti podporo Janezu Janši.

 

 

Komentarjev 21
  • Žurnalček 17:45 01.maj 2014.

    Tale tvok kurac od plešoglavca je obramboslovec . To je poklic v JNA , ki ga NATO ne priznava , to je tko k partijski sekretar , samo da vodi samoobrambne naloge Partije v socialističnih fabrkah in ustanovah. Intelektualec ? ...prikaži več Puška M-48 , T 34 , PAP 12.7mm , minobacać 80mm in Uloga Partije u društevom sistemu i samozaštiti -Vidici i pravci, so bili študijsko gradivo 1 letnika , partijske fakultete , ki so jo obiskovali samo netalentirani in glupi perspektivni mladi člani KPJ ! On je navadna rdeča sodrga , ki sedaj posluša namesto BG , VATIKAN. S tako končano fakulteto ne postaneš intelektualec , ampak perspektivni član KPJ .

  • Pepe1 10:27 01.maj 2014.

    Kdor ima dovolj krivic naj povzdigne svoj glas,ker Janša in Jankovič še nista v zaporu,obenem naj pa odpeljejo še Zidarja,ko je plačkav ni bil bolan,ko je pa treba odgovarjat pa zboli. To v drugih demokratičnih državah ni vzrok,da te ne ...prikaži več odpeljejo sedet in ti poberejo ves naropani denar in ga vrnejo nazaj v banke iz bank pa odpeljejo direktorje,ki so to omogočili in jim isto vse poberejo,zato naj Janša lepo vse kar ima viška lepo vrne

  • marija 22:55 30.april 2014.

    Si pa neizobražen in primitiven.