Slovenija
13 ogledov

Keys ni njen pravi priimek

Alicia predstavlja svoj novi album As I am. Žurnal24 main
Alicia Keys je priznala, da to ni njeno pravo ime. Ko je razmišljala o svojem umetniškem imenu, je imela v mislih priimek Wild, a se njena mama ni strinjala.

Alicia Keys je končala ugibanja o svojem pravem imenu. 27-letnica, katere pravo ime je Alicia Augello-Cook, je potrebovala kar nekaj časa, da se je domislila ustreznega umetniškega imena. Ker ni dobila nobene pametne ideje, je v roke vzela slovar in ga začela listati. Ustavila se je ob besedi wild (divja), za katero se ji je zdelo, da bi se ujela z njenim imenom.

Danes bi jo kaj lahko poznali kot Alicio Wild, če ne bi posredovala njena mama, ki ji kombinacija ni bila všeč, saj je zvenelo kot ime kakšne striptizete. Mamino nestrinjanje jo je spodbudilo, da si je na koncu izbrala keys (tipke), kar je že na prvi pogled bolj povezano z glasbo.

Vsi ljubitelji nadarjene glasbenice pa so v teh dneh prišli na svoj račun, saj je Alicia izdala novo ploščo z naslovom As I am.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.