Slovenija
23 ogledov

Kinodvor dvori z dvoriščem

Film pod zvezdami bo 10. avgusta na Ljubljanski grad prinesel tudi Plačance Silv Žurnal24 main
Poletni kino. Na dvorišču Kinodvora in Ljubljanskega gradu.

S komedijo Fatiha Akina Kuhinja z dušo se bo 29. julija na Ljubljanskem gradu začel Film pod zvezdami, ki bo do 21. avgusta v letni kino prinesel kar 22 filmov.

Kot pravi pomočnik direktorice Kinodvora Koen Van Daele, so z izborom filmov v program vključili Kinodvorove uspešnice, najodmevnejše filme z lanskega Liffa in iz minule kinematografske sezone, filme, ki so kinodvorane zapustili prezgodaj, ter pet premier oziroma predpremier, med njimi Plačance Silvestra Stallona, po romanu Pulitzerjevega nagrajenca posneto Cesto in Morilca v meni Michaela Winterbottoma.

V filmsko poletje s Kinodvorom
Miroval pa ne bo niti sam Kinodvor, ki je lansko poletje zaradi prenovitvenih del moral zajeti daljšo sapo. Projekcije se bodo namreč vrstile vsak večer – ob 19. uri v kinodvorani, ob 21.30 pa še v atriju Slovenskih železnic.

Prvi film Kinodvorovega letnega kina bo na sporedu že to sredo, ko si bodo zamudniki lahko ogledali canskega nagrajenca Beli trak, do 21. julija pa še Akvarij, Lunapark, Naelektreno meglico in dramo Vsi drugi.

Že dan prej bo svoj program začel tudi otroški Kinobalon, ki bo poleg Predmestnih krokodilov in Viharnega srca ter brezplačnih filmskih delavnic ponudil filmski maraton, na katerem si bodo mladi filmofili lahko v enem kosu ogledali najboljše iz minule sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.