Slovenija
21 ogledov

Kje naj parkiramo motoristi?

V Ljubljani je na 13 lokacijah le 92 parkirnih mest za motoriste in še na ta par Žurnal24 main
V Ljubljani je le 92 parkirnih mest, ki so namenjena le motoristom. Nemalokrat se zgodi, da nanje parkirajo vozniki osebnih vozil. "Očitno smo motoristi res druga vrsta živih bitij," je ogorčen naš bralec.
Skozi nadzor in prejete pritožbe motoristov glede pomanjkanja parkirnih mest v Ljubljani smo  naslovili pobudo za ureditev dodatnih parkirnih mest, namenjenih motoristom.
Andrej Orač, MOL

"Opazil sem, da se parkirna mesta za motoriste zvečer spremenijo v parkirišča za avtomobile," je zapisal naš bralec.

V Ljubljani, po mnenju našega bralca, parkirišč za motoriste primanjkuje. Mestni redarji kaznujejo le motoriste, ki svoje motorje parkirajo na pločniku,  voznike osebnih vozil, ki parkirajo avtomobile na parkirnih mestih za motoriste, pa spregledajo, je še zapisal  bralec. "Kakšna ironija. Očitno smo motoristi res druga vrsta živih bitij."

Vodja Mestnega redarstva MU MOL Andrej Orač pojasnjuje, da redarji mestnega redarstva s pričetkom motoristične sezone izvajajo redne poostrene nadzore parkirišč za motoriste: "Nadzor nad omenjenimi površinami je reden in temeljit. Parkirna mesta, namenjena motoristom, redno nadzorujejo tako samostojne redarske kot tudi mešane policijsko-redarske patrulje." Zaradi pogostih pritožb motoristov o pomanjkanju parkirnih mest so že naslovili pobudo za ureditev dodatnih parkirišč za motoriste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.