Slovenija
34 ogledov

Klicni center bodo zaprli

Slušalko bodo dvignili le še ta teden. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Brezplačna telefonska številka 080 22 22 in klicni center Digi TV bosta na voljo le še do 10. januarja. Po tem datumu se bo oglašal le odzivnik.

 

Agencija za pošto in elektronske komunikacije RS (Apek) bo postopoma zaprla začasni klicni center Digi TV, na katerega so se lahko obračali vsi, ki so imeli težave ali vprašanja v zvezi s prehodom na digitalno televizijo. Po 10. januarju bo brezplačna številka ostala aktivna še nekaj mesecev, a se bo morebitnim klicateljem oglasil le odzivnik.

Za postopno zaprtje klicnega centra so se odločili, ker je bil prehod na digitalni televizijski signal uspešen. Število klicev se je od prehoda 1. decembra do danes zmanjšalo z več kot tri tisoč klicev dnevno na zgolj nekaj deset na dan.

Odzivnik, ki se bo oglasil po 10. januarju, bo klicateljem sporočil, kam se lahko obrnejo v primeru težav, in jim tako tudi sporočil, da se klicni center Digi TV postopoma zapira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.