Slovenija
74 ogledov

Kljub mrazu v vrsto več kot sto ljudi

iPhone 6
1/6
Saša Despot
Ob polnoči nove modele Iphonov začel prodajati tudi Telekom, uradni prodajalec mobilnikov Apple.

Minuto čez polnoč so v Telekomovi poslovalnici na Trgu Ajdovščina v Ljubljani začeli prodajati Applova najnovejša mobilnika Iphone 6 in Iphone 6 Plus. Kljub mrazu se je v vrsto za nove mobilnike postavilo več kot sto ljudi. "Na včerajšnji dogodek ob pričetku prodaje je prišlo prek sto navdušencev mobitela iPhone 6. Žal vam natančnih prodajnih številk zaradi poslovne skrivnosti ne moremo razkriti, so pa vsi, ki so po mobitel prišli, le-tega tudi dobili. Prodaja v 15 Telekomovih centrih po vsej Sloveniji od 9. ure poteka tudi danes, odziv uporabnikov pa je tudi danes zelo dober," so sporočili iz Telekoma.

Mobilna operaterja Simobil in Tušmobil sta novo različico Applovega pametnega mobilnika v omejenih količinah sicer začela prodajati že 1. oktobra. V Telekomu, ki je uradni prodajalec mobilnikov Apple Iphone v Sloveniji, so takrat pojasnili, da spoštujejo svoj poslovni dogovor z Applom in tako s prodajo ne bodo začeli pred uradnim datumom.

Novi pametni telefoni so na police v ZDA, Veliki Britaniji, Avstraliji, Kanadi, Franciji, Nemčiji, Hongkongu, Portoriku in Singapurju prišli že 19. septembra.

Začetek prodaje so kot običajno spremljale dolge vrste navdušencev in preprodajalcev. Pri Applu so prvi vikend prodali več kot 10 milijonov najnovejših naprav, s čimer so lanskoletni rekord presegli za dober milijon naprav.

Komentarjev 3
  • JohnSmith30699 15:02 31.oktober 2014.

    what does the iSheap say? meee meee meee eme meme mememe meeee

  • Avatar čavez
    čavez 12:39 31.oktober 2014.

    Bolniki.

  • jons 11:43 31.oktober 2014.

    Ne razumem teh zmrzujočih srečnih ljudi, telefon je bilo možno kupiti tudi preko spletne trgovine.Cena pa taka, da si lahko zanjo vsako leto privoščiš pošten dopust.Ah ja, drugo leto pa spet v vrsto za nov model, ker bo ta že out.