Slovenija
8366 ogledov

Ko človeška zloba ne pozna meja ...

Jeklene špice v koreninah Facebook, David Fišer
Pazljivo po pohodniških poteh!

Na Facebooku je zaokrožilo opozorilo glede nastavljenih pasti na poteh na Uršljo goro. Med drugim so objavo delili tudi na profilu Vzponi.si, kjer so opozorili, da neznanec nastavlja pasti oziroma v korenine dreves zabija žeblje. 

Citirali so tudi avtorja fotografij, Davida Fišerja, ki je k objavi zapisal: "Pohodniki, kolesarji, motoristi, priporočam vam zelo pazljivo  po poteh na Ursljo goro, saj neki prihopat nastavlja pasti, zabija jeklene špice  v korenine."

⚠️⚠️⚠️ Pazljivo na Uršlji gori. Očitno človeška neumnost res ne pozna meja. Nekdo nastavlja pasti oziroma v korenine...

Posted by Vzponi.si on Monday, August 17, 2020

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • ode 07:54 18.avgust 2020.

    Enako kmetje z žico pod napetostjo 6000 voltov, s katero je podeželje dobesedno prepleteno, ograjujejo travnike, pašnike in druga kmetijska zemljišča, preko katerih potekajo peš poti, kar je smrtno nevarno za pohodnike srčne bolnike, posebno tiste s srčnim vzpodbujevalnikom, pa ...prikaži več tudi za povsem zdrave ljudi in živali, posebno pse, ki spremljajo pohodnike. Zakaj se javnost ne vzdigne proti njim, zakaj jih policija ne preganja zaradi kaznivega dejanja ogrožanje javne varnosti?

  • Avatar Orwinessa
    Orwinessa 00:50 18.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Laznivi 22:51 17.avgust 2020.

    Clovek verjetno ni socialist kjer je stari kumrovcan razglasil kar vse za nase... Predvidevam da je ta pot na njegovem...