Slovenija
47 ogledov

Ko je točka B boljše življenje

Renault Crossover Renault Crossover
Captur in Kadjar bosta to poletje blogerje iz treh držav vodila po poletnih festivalih. Avtomobila, ki zajemata strast do življenja povsod in povsod. Pričakujte nepričakovano.

Crossoverja captur in kadjar sta odprta raziskovalca in najboljša pustolovca z avanturističnim karakterjem. »V iskanju užitka in novih izkušenj vam pomagata raziskati neraziskana območja in vas popeljeta v neznano,« pravijo pri renaultu. Letos poleti bodo blogerji iz Slovenije, Hrvaške in Srbije s capturji in kadjarji potovali po poletnih festivalih. Svoje nepozabne trenutke bodo beležili v blogih, ki ne bodo le reportaže, ampak bodo zajeli filozofijo strasti do življenja.

renault | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Avtomobili na njihovi poti ne bodo le nekaj, kar jih vodi od točke A do točke B, ampak od točke A do B-oljše življenje. Ikonično festivalsko zgodbo lahko spremljate na blogih Ajde Sitar, Jureta Marolta, Elle Dvornik, Nadje -  Wannabe Magazine in Aleksandra Radojčića. Vse se začne v Zrčah.

 

Hrvaški otok Pag bo med 12. in 14. julijem spet gostil evropski vodilni hiphop festival Fresh Island. Tu so v minulih letih nastopili Snoop Dogg, Nas Rick Ross, Mobb Deep, Redman and Method Man, KRS One, Eve, Iggy Azalea, Action Bronson, Joey Bada$$, Migos, Danny Brown, Stormzy, JME in številni drugi.

zrče | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Peta izdaja urbanega glasbenega festivala bo postregla s pestrim dogajanjem na eni najlepših hrvaških plaž. Festival so odprli Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Big Narstie, Chip in Logansama. Jutri bodo oder zavzeli Kehlani, DJ Premier, Statik Selektah in Latin Prince, 14. julija pa bodo festivalsko dogajanje sklenili Chris Brown, Shakka, Westwood in DJ Trauma. In kaj še obljubljajo organizatorji? Tam bodo številni DJ-i, MC-ji, priložnosti za nepozabne žure na ladjicah in žure ob bazenih ter najboljši hiphop, R&B in grime.

zrče | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prvič v zgodovini je organizator na zahtevo Browna na plaži zgradil pompozen oder, ki sega vse do morja. Največje VIP lože, kadarkoli postavljene pri naših sosedih. Festival se je z njegovim prihodom dvignil na višji nivo, kajti gre za eno največjih zvezd popularne glasbe ta hip. 

Brown je dobitnik prestižne nagrade Grammy, njegov prvi album Chris Brown pa je zletel na sam vrh Billboardove lestvice. 

 

zrče | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Proti Dubrovniku

Captur in Kadjar se nato selita na jug. Čudovita plaže Banje, ki za sceno uporablja obzidje jadranskega bisera in otok Lokrum bo gostila CMA festival. 28. julija bodo poleg največjih zvezd festivala, skupine Sigma nastopili še Zookey, Dani Masi, Admirali, Anada in Ressless. 

zrče | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Priznani britanski drum & bass dvojec čine je na svetovno sceno lansiral mega hit 'Nobody to Love. Pesem je Cameronu Edwardsu i Joeju Lenzieju prinesla bve nominaciji za Brit nagrado in vrtoglavih 200 milijonov ogledov na youtubu.

Naslednji dan festivala bodo poleg še ene velike zvezde Clean badit DJ set, nastopili še Kenny Larkin, Torres in drugi. 

 Nazaj proti severu

Blogerji bodo nato pričakovali nepričakovano v Tisnem, ki bo dihal s festivalom Defectet kar pet dni, od 11. do 15. avgusta. Na odru se bodo zvrstili od house superzvezd, do disko ikon in underground herojev, ki bodo nažigali ves dan. Zabave na ladjah in številni dogodki bodo vse skupaj povezali v enkratno klubsko vzdušje na prostem. Glavni zvezdi festivala sta dve v enem. Felix Buxton in Simon Ratcliffe aka Basement Jaxx. Fanta iz Brixtona, ki že imata enega Brita sta neskončno kreativna pri ustvarjanju glasbe. Njun nepozaben zvok komada Red Alert in pesmi Raindrops že več kot desetletje ljudi sili k plesu.