Slovenija
2 ogledov

Ko se Pahor prelevi v Janšo

Janša Pahor vlada.si
Slovenci in tudi tujci so lahko ob pogledu na vladno spletno stran precej zmedeni, saj jih je z nasmeškom pozdravljal novoizvoljeni predsednik vlade Janez Janša, ki pa glede na zapis zraven to ni bil.

Na spletni strani www.vlada.si smo opazili, da se očitno še na vladi, glede na zapleten politični položaj v zadnjih mesecih po predčasnih parlamentanih volitvah, niso mogli odločiti, kdaj spremeniti fotografijo in napis novega premierja. (Okoli 12.30 so fotografijo Janše že zamenjali s Pahorjevo).

Od 28. januarja, ko je bil v državnem zboru za mandatarja izvoljen Janez Janša, imamo tako v Sloveniji dva premierja.

Janša sicer formalno vlade še ne more voditi, saj se bo lahko na Gregorčičevo preselil šele takrat, ko bo državni zbor potrdil listo njegovih kandidatov za ministre. Glasovanje bo potekalo ta petek.

Do takrat pa funkcijo premierja še vedno opravlja Borut Pahor. Slednji bo jutri še zadnjič vodil sejo vlade.

Komentarjev 6
  • jose3 17:57 10.februar 2012.

    Najboljši od Janševe vlade pa je Žiga Turk!Pri prvi pomoči velja: tisti, ki najbolj vpijejo, so najmanj potrebni pomoči. Velja tudi za nekulturnike :-)

  • Vesna Močilar 23:40 08.februar 2012.

    Na Gregorčičevo 20 so mislili, ulico...:)

  • mojcy1 21:14 08.februar 2012.

    "Janša sicer formalno vlade še ne more voditi, saj se bo lahko na Gregorčičevo preselil šele takrat, ko bo državni zbor potrdil listo njegovih kandidatov za ministre." ... a ni tule tudi napaka???? Janša na mesto Gregorčiča??? a ne gre ...prikaži več na Pahorjevo mesto???