Slovenija
26 ogledov

Kolesa kupovali po en evro

Kolesa so šla za med, saj je bila izklicna cena nekaterih le evro. (Foto: Renata Žurnal24 main
Najdeni predmeti. Na javni dražbi kranjska policija prodala skoraj vse.

Državni proračun je od včeraj bogatejši za 2.321 evrov, tolikšen je bil namreč izkupiček včerajšnje javne dražbe najdenih predmetov kranjske policijske uprave.

135 evrov, najvišjo ceno, je doseglo žensko kolo.

Dražba je bila ena najbolje obiskanih do zdaj, saj se je je udeležilo okoli 400 ljudi, ki so lahko izbirali med kolesi, mobilnimi telefoni, fotoaparati, torbicami, nahrbtniki, nakitom, smučmi in oblačili. Vabljive so bile tudi cene, saj so bila kolesa in telefoni na prodaj že za en evro. "Eno leto so najdeni predmeti objavljeni na spletni strani policije, na leto pa jih je okoli 140," je pojasnil Leon Keder, predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave (PU) Kranj.

Le šest brez lastnika
Dražbo je uspešno vodil dražitelj Slavko Hočevar s PU Kranj, saj je bilo od 78 predmetov prodanih 72.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Bogatejša za dve kolesi je z dražbe odšla Kamničanka Žaklin, ki je zanju odštela 80 evrov, z nakupom pa je bil zadovoljen tudi Radovljičan Andrej, saj je za moško kolo z 12 prestavami odštel 20 evrov. "Dražba je bila uspešna predvsem za sina, da ga ne bodo več bolele noge od pešačenja po Ljubljani," je dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.