Slovenija
56 ogledov

Kolo lahko dobite že za en evro

slovenija 07.10.11. gornja radgona, policija, drazba, foto: nino verdnik Nino Verdnik
Na dražbi, ki bo jutri v Celju, kolesa in telefone ponujajo že po izklicni ceni en evro. Na voljo tudi čelada, smuči in zložljivi stoli.

Ob 10.30 bo na dvorišču Policijske uprave Celje, na Ljubljanski cesti 12 (vhod je z Ipavčeve ulice), potekala javna dražba najdenih stvari. Med stvarmi, ki so na razpolago, je največ koles. »Nabralo se jih je več kot dvajset, poleg tega še nekaj ročnih ur, nekaj mobilnih telefonov, motoristična čelada in še nekaj drugih stvari,« so sporočili s PU Celje. 

Stvari si bo mogoče ogledati med 9. In 10.15 uro. Dražba, ki se bo začela petnajst minut po zaključku ogleda, bo potekala po načelu "videno – kupljeno – plačano – odpeljano". Plačilo je možno le z gotovino, še sporočajo policisti. 

Izklicna cena od 1 evra

Na dražbi je 34 predmetov. Izklicne cene se gibljejo med 1 in 15 evri. Najvišjo izklicno ceno ima Gorsko kolo CTM tip AXON. Pet evrov nižja je cena še dveh koles, pri čemer ima eden nameščeno tudi otroški sedež. Med predmeti, ki so na voljo, sta še dve ročni uri, nekaj telefonov, pa tudi trije leseni zložljivi vrtni stoli. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.