Slovenija
907 ogledov

Kolone na meji in na cestah

mejni prehod kontrola policija Obrežje PMP Obrežje
Zgostitve, napovedane za nedeljo popoldne, so že nastale.

Medtem ko so se v četrtek kolone vile proti Hrvaški, se danes popoldne kolone vijejo v nasprotni smeri. Zastoji so na primorski in gorenjski avtocesti, pa tudi na hrvaški strani mejnih prehodov proti Sloveniji. 

Stanje na cestah ob 14.00
Zastoj na primorski avtocesti med Divačo in Kozino proti Kopru je dolg dva kilometra. Na gorenjski avtocesti je nastal zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji. Kolona je dolga 2,5 kilometra. Vozniki, ki gredo proti Kranjski Gori, lahko uporabijo izvoz Jesenice - vzhod. 

Zaradi prometne nesreče je zaprt prehitevalni pas na mariborski vzhodni obvoznici na razcepu Dragučova iz smeri Slivnice proti Šentilju, med priključkom Maribor - vzhod in krožiščem Pesnica. Tam je nastal 6 kilometrov dolg zastoj. 
Zaprtja je štajerska avtocesta med priključkoma Šentilj in Maribor - sever proti Mariboru. Nastaja zastoj. 
Na cesti Žužemberk - Dvor je pri odcepu za Sadinjo vas polovična zapora, promet poteka izmenično enosmerno.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Brezovica pri Gradinu, Starod, Jelšane, Metlika, Obrežje, Zgornji Leskovec in Gruškovje. Najdlje se za vstop v državo čaka v Sečovljah, na Dragonji in Gruškovju, kjer je čakalna doba za vstop v državo 1 uro in pol. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.