Slovenija
33 ogledov

"Komentarjev nismo brisali"

Žurnal24 main
Spremenjena pravila med natečajem. Citypark: "Lajkov" nismo mogli upoštevati, ker je prišlo do izbrisa fotografij.

"Komentarjev in 'lajkov', ki so bili objavljeni pod fotografijami, nismo brisali," so na očitke nekaterih udeležencev nagradnega fotografskega tečaja odgovorili v Cityparku. "Glede omenjenih težav smo na Facebook že poslali poizvedbo za dodatna pojasnila, a odgovora do zdaj še nismo prejeli."

Četudi je bilo najprej rečeno, da bodo nagrado dobile fotografije, ki bodo dobile največ "lajkov", so se organizatorji ob njenem izteku odločili za žreb in izmed vseh prejetih rojstnodnevnih fotografij izžrebali devet nagrajencev. Nekateri nad spremenjenimi pravili, kot smo pisali že minuli teden, niso bili navdušeni.

Prvotnih pravil se po navedbah Cityparka niso mogli držati, ker je vmes prišlo do izbrisa fotografij. "Vendar smo kljub zapletom želeli zaključiti nagradni natečaj in nagrade pošteno razdeliti med udeležence, kar smo storili z žrebom," so sporočili.

Večina udeležencev se je po njihovih besedah na to odločitev odzvala pozitivno. "Seveda je pri vsaki igri mogoče najti obe strani," so sporočili. "Podelili smo nagrado v višini, kot je bila zastavljena v prvotnih pravilih, le da smo jo razdelili med devet izžrebancev. V zahvalo za sodelovanje in opravičilo vse prizadetim smo podelili tudi druge nagrade."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.