Slovenija > Komentarji in kolumne
1 ogledov

Manj Jankovića, Janše in Pahorja

Leto bo negotovo. Ne potrebujemo igračkanja politikov, kot smo mu bili priče ta teden.

Goran Novković (Foto: Žurnal24) | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Ta teden smo bili priče igračkanju v parlamentu. Prejšnji teden pa smo se pogovarjali le o trenirkah.

Naj mi bo dovoljeno, da ti dve sramotni zgodbi v času, ko imamo veliko pomembnejše teme od ravsanja okoli volilnega plena ali psevdoanalize volilnega rezultata, vzamem le za uvod v časopis dobrih zgodb. Iz enega samega razloga.

Zadnje čase slišimo prav iz vrst politikov, da mediji med bralce, poslušalce in gledalce pošiljajo samo slabe zgodbe in afere. Res je, da mediji niso brezmadežni. Da je vse preveč kampanjskega in politikarskega novinarstva. Toda ni res, gospodje politiki, kar pravite vi. Nekateri najmočnejši politiki so tisti, ki pošiljajo slabe zgodbe med ljudi. Dogajanje okoli glasovanja o predsedniku parlamenta in analiza o trenirkah sta samo najbolj transparentna dokaza za to. Politiki ste tisti, ki največkrat povzročate zgražanje med ljudmi. Pri tem pa pogosto ne premorete niti kančka kratkoročnega spomina. Še včeraj so vam namreč na volitvah ljudje podarili glas s povsem nasprotnimi pričakovanji in željami.

Voščilo. Tudi zato vam tokrat podarjamo drugačen pogled na Slovenijo. Dobre zgodbe. Želimo vam vesel in miren božič. V novem letu pa še več dobrih zgodb. Naj bo Janković manj Janković, Janša manj Janša in Pahor manj Pahor.

Komentarjev 1
  • Slovenijaje Kriminal 11:27 02.januar 2012.

    Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi !!! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...ZAKAJ SITUACIJA KOT JE V "SLOVENSKI" DRZAVI...KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI...v google vnesite tekst "Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi"....http://smrtkomunizmusvobodanar­odu.blogspot.com/http://iveksemsismovsi.blogspo­t.com/V Anglescini(kniga).http://myshortbiography.blogspot.com/