Slovenija
33 ogledov

Komitenti SKB imeli negativna stanja

Težave s stanjem so pri SKB kar pogoste, se pritožuje bralec. (Foto: Anže Petkov Žurnal24 main
SKB banka. Številnim njenim komitentom so se danes na računih izpisovali napačni podatki o stanju, zato niso mogli dvigati denarja. Napaka je sedaj odpravljena, zatrjuje vodstvo.

"Na mojem računu se je čez noč stanje iz pozitivnega spremenilo v -655 evrov, razpoložljivo stanje pa je -255 evrov," nam je sporočil ogorčen bralec. "Ne morem niti na bankomat niti opravljati nakupov!"

Vojka Ravbar, namestnica glavnega izvršnega direktorja banke, je za Žurnal24 okoli 13.30 zatrdila, da je napaka v sodelovanju z Bankartom odpravljena in da komitenti ne bi smeli več občutiti nikakršnih težav. Po njenih podatkih plačevanje na POS terminalih ni bilo moteno, težave so bile le pri nekaterih komitentih, ki so skušali dvigniti denar na bankomatih.

Na Bankartu so za Žurnal24 povedali, da na težave komitentov SKB banke niso imeli vpliva, saj da jim je banka pošiljala napačne podatke glede stanj na osebnih računih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.