Slovenija
13 ogledov

Končno dovolj suho za začetek

(Foto: Lapego) Žurnal24 main
Športni park. Začetek gradnje na več kot osem tisoč kvadratnih metrih. Dokončanje do 15. julija.

Vreme je te dni po deževnem obdobju le naklonjeno začetku zemeljskih del za gradnjo športnega parka, ki bo stal poleg nove večnamenske dvorane. Trebanjski Trimo je za podizvajalca izbral podjetje Gradnje Boštanj, izvajalca elektroinštalaterskih del in opreme pa še izbirajo. “Namen gradnje športnega parka je v ta prostor pripeljati nov utrip, to je, da se bodo domačini parka posluževali in te površine uporabljali. Ker bo razsvetljen, pa bo to mogoče tudi v večernih urah,” je povedal Anton Maver, župan Občine Mokronog - Trebelno.

Stadion z igrišči
Na dobrih osem tisoč kvadratnih metrih bodo teniško igrišče in igrišče za odbojko na mivki ter večnamenski stadion, na katerem bodo rokometno igrišče z dvema prečnima košarkarskima igriščema, dve tekaški stezi ter prostora za skok v daljino ter met krogle. Manjkalo ne bo niti površine za najmlajše. Vrednost naložbe je 480 tisoč evrov, od tega so 330 tisoč pridobili od Agencije RS za kmetijske trge in razvoj podeželja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.