Slovenija
19 ogledov

Konec skrivnosti rEVOLucije

Zurnal Boštjan Tacol
Žurnal na papirju, računalniku, mobilnem telefonu, iPadu. Kaj sledi? Odgovore iščemo skupaj z vami 27. januarja.

"To bo prvi dogodek v Sloveniji, na katerem bodo znane osebnosti iz sveta športa, zabave, zdravstva, prava, poslovnega sveta in drugih področij z našimi novinarji, tržniki in bralci interaktivno sokreirali medijske vsebine prihodnosti. Ali drugače: lahko bodo povedali, kakšne Žurnalove medije si želijo, mi pa jim bomo skrbno prisluhnili," pravi predsednik uprave Žurnal media Goran Novković o Žurnalovem dnevu, prvem tovrstnem dogodku v Sloveniji.

Vsi bomo ustvarjali Žurnal

27. januarja se bomo na kupu zbrali predstavniki vseh, ki smo kakorkoli povezani z Žurnalovimi mediji – ali kot bralci, poslovni partnerji, novinarji, tržniki, svetovalci, skratka vsi, in tega dne bomo vsi ustvarjali Žurnal in vsi bomo lahko razpravljali, kako lahko Žurnal še bolj učinkovito razvije svoje medijske vsebine.

Tudi vi ste lahko del Žurnalovega dneva

Žurnalov dan bo, kot že rečeno potekal 27. januarja v hotelu Mons v Ljubljani. Vsi povabljeni bodo imeli možnost, da izpostavijo teme, ki sem jim zdijo ključne za Žurnalove medije in njihov razvoj in vsi bodo lahko razpravljali o njih.

Tako se bo povsem spontano oblikovalo več skupin, ki bodo debatirale o različnih vprašanjih in tematikah in vsak sodelujoči bo lahko član več skupin.

Če želite sodelovati na Žurnalovem dnevu kot predstavnik naših bralcev, se lahko prijavite prek spodnjega obrazca. Izpolniti morate vsa vprašanja, sicer vaša prijavnica ne bo veljavna. Prijavite se lahko do vključno 17. januarja, 20. januarja pa bomo razglasili, kdo od prijavljenih bo sodeloval na Žurnalovem dnevu. Izbrali bomo 10 bralcev.

Se vidimo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.