Slovenija
17 ogledov

Konec tedna bo oblačen in deževen

Škornji Shutterstock
Pred nami je oblačen konec tedna, tudi deževalo bo. V ponedeljek se bo močno ohladilo, a lepih jesenskih dni še ni konec.

Današnji dan bo oblačen in deževen, tudi ohladilo se bo. Temperature bodo od 12 do 16, le na Primorskem se bo ogrelo do 22 stopinj Celzija.

Tudi jutrišnji dan bo bolj oblačen, predvsem v hribovitem svetu zahodne in južne Slovenije bodo občasne padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, na Primorskem okoli 16, najvišje dnevne od 14 do 18, na Primorskem okoli 22 stopinj Celzija.

Prehladno, a bo topleje

Kot nam je povedal dežurni meteorolog na agenciji za okolje (Arso), se bo najbolj ohladilo v ponedeljek, ko se temperature čez dan ne bodo dvignile nad deset stopinj Celzija. "To so sicer res prenizke temperature za ta čas, a se bo v naslednjem tednu malo ogrelo," pojasnjuje. Lepih jesenskih dni tako še ne bo konec, saj "se je jesen šele dobro začela".

Lepše od ponedeljka 

Bo pa v nedeljo nekaj več dežja, možne so tudi posamezne nevihte. Popoldne in v noči na ponedeljek se bodo padavine okrepile, v ponedeljek popoldne pa postopno ponehale.

Morje še vedno toplo

Čeprav se zaradi hladnega ozračja ohlaja tudi morje, pa ima to še vedno 21 oziroma 22 stopinj Celzija.

Komentarjev 1
  • Scott 17:30 27.september 2013.

    Kriv bo pa ža spet Janez Janša, kajne?