Slovenija
48 ogledov

Koren Gombočeva ponaredila tudi priporočilo?

Alenka Koren Gomboc Mediaspeed.net
Poslanka SDS Alenka Koren Gomboc je preiskovalcem predložila priporočilo, ki naj bi ga po redni odpovedi delovnega razmerja dobila od SKB banke. Priporočilo naj bi bilo ponarejeno. Spričevalo je bil načrten ponaredek.

Priporočilo delodajalca, ki ga je poslanka SDS Alenka Koren Gomboc pri pojasnjevanju ponarejenega spričevala predložila preiskovalcem, naj bi bilo po poročanju Pop TV ponarejeno. V banki so namreč zatrdili, da takratni vodja poslovalnice poslanki takšnega priporočila ni dal.

Ponaredek je bil načrten

Pri ponaredku spričevala o zaključnem izpitu na Srednji trgovski šoli Maribor ni šlo za pomoto, kot je pojasnjevala Koren Gombočeva, ampak za načrten ponaredek, poroča Pop TV. Da je spričevalo ponarejeno, je razvidno iz žigov, napačno izpolnjenega obrazca in podpisa ravnatelja. Na podlagi slednjega pa je bila poslanka nato slaba štiri leta zaposlena v banki.

Da je spričevalo ponarejeno, so SKB banki sporočili iz Srednje trgovske šole Maribor. To pa je bil tudi razlog za prenehanje delovnega razmerja Koren Gombočevi.

Po priporočilu jo lahko doleti nova ovadba

Ko je poslanka pojasnjevala prejšnjo ponarejeno listino, je predložila ponarejeno bančno listino, natančneje priporočilo vodje poslovalnice, ki ga je, kot je zatrdila Koren Gombočeva, po redni odpovedi prejela od banke.

A v SKB banki so zatrdili, da takratni vodja poslovalnice ob odpovedi poslanki ni dal priporočila. Kot je še poročal Pop TV, lahko preiskovalci znova ovadijo poslanko, in sicer zaradi vnovičnega ponarejanja listin in celo krivega pričanja.

Komentarjev 5
  • dragec 08:29 31.januar 2013.

    Spet ti grdi mediji, če ženska pravi, da ni ponarejevala in da ne bo odstopoia, to je to in pika.Tako se dela v SDS in pika. To je tudi del Urškine šole (srbi temu pravijo"s kim si - taki si)

  • d 07:11 31.januar 2013.

    V zapor s to lajdro.

  • graff 05:26 31.januar 2013.

    Zakaj se Barbara Breigar tako dobro počuti v SDS??? Ker je med svojimi.