Slovenija
154 ogledov

Kot vse kaže, policist ni umrl nasilne smrti

Policija Saša Despot
Na območju Polja v Ljubljani popoldne našli ustreljenega policista. Policija nasilnega dejanja ni ugotovila.

"Po do sedaj znanih ugotovitvah in z opravljenim ogledom kraja dogodka, ki se bo nadaljeval še jutri, niso bili ugotovljeni elementi nasilnega dejanja," so sporočili z ljubljanske policijske uprave in dodali, da policisti nadaljujejo s preverjanjem dogodka, zato več informacij trenutno ne morejo posredovati.  

Na kraju sta bila prisotna tudi preiskovalna sodnica, ki je odredila sodno obdukcijo in državni tožilec, so še sporočili policisti.  

Ta trenutek vam lahko zgolj potrdimo, da je bil danes okrog 17.50 ure na območju Polja v Ljubljani, na makedamski cesti, najden mrtev policist," je sporočila Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana (PU Ljubljana). Predstavnica za odnose z javnostmi je ob tem potrdila, da je bil policist ustreljen. 

Policisti izvajajo vse nujne aktivnost in preverjajo okoliščine samega dogodka. Več informacij vam bomo posredovali, ko bodo le te znane, so še sporočili s PU Ljubljana. Na kraju je preiskovalni sodnik, policija je v okolici zaprla več cest, tudi proti cesto proti BTC-ju in Domžalam. Policisti v neprebojnih jopičih ustavljajo vozila.

Po nekaterih neuradnih informacijah naj bi šlo za policista Policijska postaja za izravnalne ukrepe.

Gre za drugega mrtvega policista v Ljubljani in to v manj kot mesecu dni. Četrtega junija se je namreč na Ižanki v Ljubljani 44-letnik namenoma zaletel v policijski avto, pri čemer je umrl 33-letni policist Igor Mauser. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • allstarr111 12:06 28.julij 2015.

    Ja na žalost bi lahko šlo za samomor, ali morda celo nesrečo z strelnim orožjem. Če rečejo da je nasilno dejanje izključeno, to pomeni da tretje osebe ni bilo udeležene oz. da ta ni imela nič pri tem dogodku.

  • tecumseh_1975 12:00 28.julij 2015.

    ni bilo znakov nasilja, ustreljen v glavo, obdukcija.... kaj zdaj? Če je stroil samomor in ima luknjo v glavi, potem je verjetno v avtu tudi pištola. Če jo pa ni potem pa ne palamudite da ni znakov nasilja...

  • h3o 10:36 28.julij 2015.

    samomor