Slovenija
10 ogledov

Kraljica zahteva iPad

Britanska kraljica Elizabeta II. je svojemu osebju ukazala nakup Applovega iPada Žurnal24 main
Britanska kraljica Elizabeta II. je svojemu osebju ukazala nakup Applovega iPada. V to naj bi jo prepričala vnuka.

Princa William in Harry sta kraljico poučila o uporabi tabličnega računalnika s prodajnim imenom iPad in jo popolnoma očarala. "Najbolj jo je presenetila neverjetna uporabnost izdelka, velik zaslon ter njegova lahkotnost," je povedal neimenovan član njenega osebja.

IPad, ki na britanskem trgu dosega ceno 1.200 evrov, bo 85-letni monarhinji služil za potepanje po internetu, na njem si bo ogledovala priljubljene filme, igrala igre in poslušala glasbo. "Zaradi dolgih potovanj bo po njenem mnenju izdelek več kot priročen sopotnik," je še dodal omenjeni član osebja.

Kot zanimivost lahko omenimo, da ima kraljica v lasti že dva iPoda, eden je bil darilo ameriškega predsednika Baracka Obame. Pred dvema letoma je ameriški prvi par kraljici Elizabeti II. podaril iPod, na katerem so naložene slike kraljičinega obiska Washingtona in Virginije iz leta 2007 in 40 popularnih pesmi z Broadwaya, med njimi tudi The King and I, West Side Story in Dreamgirls.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.