Slovenija
16 ogledov

Kresalova: Niti trave nisem kadila

Žurnal24 main
Notranja ministrica Katarina Kresal namigovanja medijev, da naj bi jemala mamila, ocenjuje kot umazan politični boj, ki ni podoben ničemur. "Sem prototip človeka, ki ni nikoli jemal mamil."

"Ta primer z mamili je tipičen primer. Jaz sem namreč prototip človeka, ki ni nikoli jemal mamil. Katerekoli moje prijatelje vprašate, se vam bodo smejali. Bila sem namreč sinonim za ljudi, ki ne vzamejo ničesar, niti trave nisem kadila," je dejala Kresalova v pogovoru za portal Sobotainfo.

Odločitev, da na testiranje ne bo dala las, pa je komentirala z besedami, da "nekje moraš reči ne". Za to bi se odločila le, če bi ga opravili vsi drugi predsedniki strank.

Sodelovanje z Janšo ni možno
Kresalova se ni mogla izogniti niti aktualnim političnim vprašanjem. Na vprašanje, ali bi lahko sodelovala z Janezom Janšo, je Kresalova dejala, da to ne bi bilo možno.

"Naši stranki sta si namreč zelo različni, tako po načinu funkcioniranja kot po vrednotah, ki jih zastopamo. Zato težko verjamem, da bi se kaj takega lahko dogovorili," je še dejala Kresalova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.