Slovenija
48 ogledov

Kresalova opravila test na mamila

kresal, mamila, test Žurnal24 main
Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal je zaradi namigovanj, da jemlje mamila, opravila test glede prisotnosti mamil in psihoaktivnih zdravil. Vsi rezultati so negativni.

"No, pa postavimo nove standarde v politiki. Danes zjutraj sem opravila testiranje glede prisotnosti mamil in psihoaktivnih zdravil na inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. Izvid testiranja, iz katerega izhaja, da mamil ne uživam, objavljam v spodnjem dokumentu," je na spletni strani LDS zapisala Kresalova.

Toksikološko poročilo v PDF dokumentu si lahko ogledate tudi tukaj.

Slednja je sicer že včeraj ostro zavrnila namige, da naj bi jo v klinični center sprejeli zaradi težav z mamili. Bolnišnico je zaprosila za potrdilo vseh njenih obiskov.

Iz potrdila Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana je razvidno, da v zadnjih desetih letih nikoli ni bila sprejeta na nobeno od klinik oziroma enot UKC. V tem času je bila dvakrat ambulantno pregledana, in sicer leta 2002 zaradi izpaha rame in leta 2009 zaradi pregleda oči.

Pahor: Ne jemljem mamil
V nekaterih medijih pa so se pred dnevi pojavila tudi namigovanja, da naj bi premier Borut Pahor užival prepovedano drogo kokain.

Premier je na novinarski konferenci po seji vlade zavrnil, da bi užival kakršne koli prepovedane substance, hkrati pa poudaril, da ne bi imel nobenih težav z morebitnim testiranjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.