Slovenija
83 ogledov

Križišče vzrok za zastoje

JSS MOL je v Celovških dvorih doslej oddal 297 neprofitnih najemnih stanovanj od Žurnal24 main
Celovški dvori. Zaradi cestnih del bo v okolici zelo oviran promet.

Od sobote do 10. decembra bo na Celovški cesti in Cesti ljubljanske brigade zaradi ureditve novega križišča v območju soseske Celovški dvori zelo oviran promet.

Na Celovški cesti bo promet potekal po enem ali dveh pasovih, odvisno od del, na Cesti ljubljanske brigade pa izmenično enosmerno. Mestni avtobusi na linijah 1, 8 in 25 bodo zaradi del vozili v neenakomernih intervalih.

Policisti bodo svetovali
Celovška cesta in Cesta ljubljanske brigade bosta na območju Celovških dvorov sicer povezani s tropasovno cesto, so zapisali na spletni strani podjetja Vegrad, ki gradi sosesko.

˝Večina delovišč na cestah povzroči zastoje in po navadi ni mogoče pospeševati prometa, saj samo gradbišče in zožanja tega ne dovoljujejo,˝ je razložil Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana.

V primeru zastojev zaradi del bodo policisti usmerjali voznike in kaznovali morebitne kršitelje ter svetovali izvajalcem del glede urejanja prometa, je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.