Slovenija
43 ogledov

Krofi nekoliko prestavljeni

Krofi. Na Glavnem trgu so prestavljeni za nekaj metrov.

''V drugih mestih se vse blešči pod novoletnim okrasjem, pri nas v Mariboru na Glavnem trgu pa sta ob svetlečem stožcu in Kužnem znamenju suha roba in krof. To je lahko samo v totem mestu,'' se jezi bralec Žurnal24.

Organizacija novoletnega sejma je bila letos zaupana podjetju Tržnica Maribor. Z videzom Glavnega in Grajskega trga niso zadovoljni tudi na mariborski občini. ''Tržnici je bila izdana odločba, da neprimerno opremo na sredini Glavnega trga prestavi na obrobje in da neprimerno vozilo na Grajskem trgu zamenja s stojnico,'' razlagajo na občini.

Zdenko Šilc, direktor Tržnice Maribor, prejeto odločbo potrjuje in dodaja: ''15. decembra smo dobili odločbo, naj ju premaknemo. Rok za pritožbo je 15 dni, torej bi ju lahko do konca leta pustili nepremaknjena. Kljub temu smo krof in suho robo na Glavnem trgu prestavili nekoliko stran. Kiosk s krofi pa smo premaknili z Grajskega trga na ploščad pri 
Vinagu.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.