Slovenija
4 ogledov

Krško: Mož z avtom zbil ženo

policija Anže Petkovšek
Črnomaljski policisti so v bližnjem vinorodnem okolišu v sredo obravnavali primer, v katerem sta moški in ženska po sporu drugega moškega napadla s sekirico in desko. V Krškem pa so pridržali 46-letnega osumljenca nasilja v družini, ki se je med vožnjo v avtu z ženo sprl, ko je ta izstopila, pa še zapeljal na pločnik in jo z avtom zbil.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto, so črnomaljski policisti ugotovili, da sta po sporu v vinorodnem okolišu osumljenca napadla oškodovanca, pri čemer ga je moški z manjšo sekiro poškodoval po glavi, njegova pomočnica pa ga je hkrati udarjala z desko.

Po tem dogodku so policisti s pomočjo opisa osumljencev in njunega vozila oba nasilneža izsledili in prijeli, moškega pa pridržali. Danes ga bodo odvedli k preiskovalnemu sodniku, za kaznivo dejanja nasilništva pa mu grozi zapor do treh let. Sicer so osumljenega moškega iz naselja v okolici Metlike policisti že večkrat obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja in kaznivih dejanj premoženjske kriminalitete.

Kot še sporočajo z novomeške PU, so povoženo žensko po navedenem četrtkovem sporu družinskega para iz naselja v okolici Krškega odpeljali v bolnišnico, 46-letnega osumljenca, ki ga bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini, pa so pridržali.

Komentarjev 1
  • Erika Brecelj 14:10 22.marec 2013.

    Saj lahko odkrito napišete, da sta etnični par moški in ženska v vinogradu oškodovanca kradla kovinsko žico iz stopov, ko ju je lastnik zalotil. Oba sta planila nanj in ga ne samo z manjšo sekirco poškodovala in z desko udarjala ...prikaži več ampak zverinsko pretepla in poškodovala! Zato, ker ju je med krajo zalotil na SVOJI zemlji. Ta dva pripadnika etnične in zelo problematične družine pa sta strah in trepet okoliških prebivalcem kamor se je njihova družina nedavno priselila, jim stalno kradejo, jih drugače terorizirajo in proti njim se ne ukrepa NIČ! Moški je bil že ničkolikokrat v zaporu in vedno, ko pride ven, gre nazaj na stara pota. Policija ne ukrene nič, tožilstvo ne ukrene nič, narod pa naj bo v takih primerih STRPEN???