Slovenija
2523 ogledov

Krutost brez meja. Nesrečne zajčke zmetali kar v smeti, dva se borita za življenje

V zabojnik za plastiko odvrgli dva kunca Zavetišče Horjul
V zavetišču se borijo za življenji dveh kuncev, ki so ju odvrgli kar v zabojnik za plastiko.

V Rovtah pri Logatcu je nekdo v zabojnik za plastiko odvrgel dva mrtva in dva še živa kunca, so včeraj sporočili z Zavetišča Horjul, kjer so nad dejanjem zgroženi. 

Zdaj se borijo za življenje dveh kuncev, vendar, kot pravijo, kaže slabo. Vse, ki bi imeli informacije o povzročitelju, pozivajo, naj jim to sporočijo, saj si ta oseba zasluži kazensko ovadbo.

Kunca sta še vedno v zelo slabem stanju, so danes sporočili, vendar ju bodo skušali obdržati pri življenju. "Obupali še nismo," so zatrdili.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 19:25 01.april 2022.

    tipa štrafat. hudo... da odlaga bio med plastiko.. nedopustno.. mimgrede da pa žival muči, pa tako v sloveniji nikomur ni mar !!!.. pa širše po evropi tud ne.. recimo da ne pogrešijo sosede skor pol desetletja, da mrtva leži v ...prikaži več svojem stanovanju, skupaj z mrtvo mačko. kakšni ljudje živijo v EU. in ti se bojijo beguncev..

  • bobubob 15:54 01.april 2022.

    Pomembno je, da se je njihov lastnik še pravočasno solidariziral z Ukrajinci in da je polno cepljen. Potem je odgovoren in normalen. Ostali atributi pa očitno v tej Sloveniji niso niti najmanj pomembni. Ja, pa da bo seveda volil ali ...prikaži več Goloba ali Janšo (da voli levo/desno) oz. po novem še bolje, da sploh ne voli. Vse kar odstopa od takega modela je - zarotništvo. Pa ne le danes.