Slovenija
583 ogledov

Kuhate? Jazkuham.si

Kuhajte z nami! (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nov portal. Žurnal media po zurnal24.si in Vreme.net s tretjim samostojnim spletnim portalom.

Splet. "Z novim spletnim portalom želimo svojim bralcem pomagati pri uživanju v kulinaričnih dobrotah in njihovi pripravi. Verjamemo, da jih bo novo, preprosto iskanje receptov na različne načine navdušilo in da bodo na Jazkuham.si našli številne okusne kuharske ideje," je o novem kuharskem portalu Jazkuham.si dejal predsednik uprave Žurnala medie Goran Novković.

Spletni portal Jazkuham.si je dostopen tudi v mobilni različici (m.jazkuham.si), na Facebooku, Twitterju in YouTubu.

Tudi in predvsem vaš
Jazkuham.si je predvsem vaš portal, zato ga z recepti oblikujte po svoje. Dodajajte nove vsebine in ga bogatite. Komentirajte že objavljene recepte in jih izboljšujte po svojem okusu. Jazkuham.si je na obeh največjih družabnih omrežjih Facebooku in Twitterju, videotrike in nasvete si lahko ogledate na http://www.youtube.com/user/jazkuham, mobilni portal m.jazkuham.si pa vam bo pomagal v trgovini najti sestavine za vaš obrok.  

"Posebej smo se trudili, da je nov kuharski portal narejen po vzoru manj je več. Uporabniku nudi toliko, kolikor res potrebuje. Še posebej mobilna različica portala m.jazkuham.si, ki je najboljši iskalni pripomoček pri nakupu sestavin za vašo izbrano jed," je povedal Luka Dekleva, vodja poslovnega razvoja  portala zurnal24.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.