Slovenija
2097 ogledov

Kunstelj: Senica ostal brez kokaina

Miro Senica in Katarina Kresal. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Bloger Mitja Kunstelj trdi, da je odvetnik Miro Senica ostal brez "dilerja", ki ga je oskrboval s kokainom.

Zapis, v katerem omenja tudi notranjo ministrico in partnerico Mira Senice Katarino Kresal ter generalnega direktorja policije Janka Gorška, je nekdanji pripadnik Morisa, ki je v preteklosti že večkrat razburil javnost s svojimi zapisi, objavil na blogu Na sončni strani žalosti.

"Pred dnevi so priprli dilerja, ki je med drugim s kokainom oskrboval Senico. Najbrž ga Senica ne vleče sam, koko tu mislim, čeprav Senica vleče še kaj drugega kot opojne praške. Najbrž bi ga Katarinca zaščitila, ga pravočasno obvestila, pa je diler slučajno padel v roke krimičem, tako da tudi intervencija Gorška ne bi pomagala padlemu dilerju. Kaj pa zdaj Mirči, kje boš zase in Katarinco nabavil opojni prašek? Me boš tožil, kot obljubljaš vsevprek? Boš k*** !!!"

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Na odziv pisarne odvetnika Mira Senice še čakamo.

"Tudi prav, Darko"
Kunstelj sicer v istem blogu pravi, da ga je nekdanji kolega in eden najtesnejših sodelavcev Janeza Janše Darko Njavro, s katerim sta bila po lastnih trditvah v 90. letih vpletena v več nečednih poslov, pred kratkim ovadil. "Tudi prav Darko, se vidiva na sodišču, da ne boš presenečen nad dogodki, ki si jih sam sprožil. Se veselim snidenja po dolgem času! Pa ti?"

"Od višine se zvrti"
Spomnil se je tudi reperja Klemna Klemna, s katerim da je bil skupaj v zaporu leta 2004. Kunstelj se spominja, da je Klemna ubranil pred napadom sozapornikov, ki so mu skušali odvzeti marihuano, piše pa tudi o obisku Vlada Kreslina, ki je Klemnu dal novih moči, tako da sta se s Kunstljem potem zvečer "zapohana drla skozi okno, Od višine se zvrti…."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.