Slovenija
5398 ogledov

Kustečeva okužena s koronavirusom

Simona Kustec Daniel Novakovič/STA
Test ministrice je bil danes pozitiven.

Ministrica za izobraževanje Simona Kustec je prek Twitterja sporočila, da je okužena z novim koronavirusom. "Covid-19 ne izbira. Od sobote dalje sem v samoizolaciji, danes potrjen pozitivni izvid. Vse aktivnosti za varen začetek šole tečejo nemoteno dalje," je zapisala.

Ministrica se je sicer s prvim odmerkom cepiva covidu-19 cepila 23. marca, kar je tudi takrat objavila na Twitterju. Šlo je za cepivo AstraZenece.

Pristojni sicer poudarjajo, da so cepiva proti covidu-19 učinkovita pred okužbo z novim koronavirusom, niso pa 100-odstotno učinkovita, zato se lahko potencialno okuži tudi polno cepljeni. So pa cepiva zelo učinkovita proti hujšemu poteku covida-19, ki terja bolnišnično obravnavo.

Ljubljana brez turistov Slovenija Novi podatki o okužbah: prav veliko razlogov za optimizem ni

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 49
  • bobubob 20:25 16.avgust 2021.

    Tisti, ki bo dovolj kmalu sklenil pakt z drugim (zarotniškim) delom zdravstva in izstopil z vrtiljaka norosti 'cepilcev' za vsako ceno ter ponudil Ivermectin ter normalno, lahko le malce 'rezervirano' življenje - bo lahko šel na volitve po rezultat. Nejedrne ...prikaži večne države sveta nas prehitevajo. https://medicalupdateonline.com/in-discussion-with/dr-suryakant/

  • Avatar jate
    jate 18:54 16.avgust 2021.

    saj cepljeni nevedoč največ okužb prenašajo okoli ,ne pa testirani,ki vedo če so ali niso ouženi...glavno da se cepijo in veselo okol skačejo

  • vzev 18:30 16.avgust 2021.

    Saj razlike tako ni ali dela ali ne. Saj je tako totalno nesposobna za to funkcijo. Saj se pa tako potem zadeve same rešujejo, kot je tudi samo izjavila.