Slovenija
814 ogledov

Lažni poziv k znižanju plač v UKC na policiji

Koronavirus - UKC Ljubljana UKC LJ Koronavirus - UKC Ljubljana
Policija išče avtorje neslane šale.

Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana je bil obveščen o lažnem pozivu k znižanju plač, ki naj bi ga vodstvo zavoda poslalo zaposlenim in medijem. V UKC so poudarili, da gre za neresničen poziv, policijo pa so zaprosili, naj poišče avtorje, ki "si očitno želijo sejati razdor v kolektivu".

Ljubljanski UKC je danes na družbenem omrežju Twitter objavil lažni poziv, v katerem naj bi vodstvo zapisalo, da je preobremenjenost in zahtevnost dela trenutno na infekcijski kliniki veliko večja kot na ostalih oddelkih, zato naj bi se po odloku kabineta predsednika vlade odločili, da infekcijski kliniki namenijo večji delež odobrenih sredstev.

"Menimo, da je srčnost in dobrodelnost v teh časih še kako pomembna, zato vaše zaposlene naprošamo za izpolnitev obrazca, ki ga prejmejo pri vas za odobritev znižanja plače v višini 15 odstotkov za čas trajanja epidemije," je med drugim zapisano v lažnem pozivu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • boris64 07:35 02.april 2020.

    Pa saj vemo kdo so " MINERJI " sam njihova pamet ne more razumeti, da virus ne pozna barve....

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:39 01.april 2020.

    Medicinskim sestram povečajte plače,ker te si jih edino zaslužijo,ne pa ranocelnikom,ki so sami jamrači in prodajalci megle,ko je pa treba pobrat zasluge in ojrote so pa v prvih vrstah!