Slovenija
15 ogledov

Le promocija, o Preventu nič

Predsednik BMW Group za trge srednje in vzhodne Evrope Castronova je konec avgus
1/15
Žurnal24 main
Današnji obisk predsednika BMW Group za srednjo in vzhodno Evropo Andreana Castronova pri premierju Borutu Pahorju Preventu novih poslov ni prinesel.
Galerijo srečanja si oglejte TUKAJ.

Pahor na vprašanje, ali sta se pogovarjala o Preventu, ni želel odgovoriti, medtem ko je Castranova povedal, da o njem ni bilo govora.

Promocija pod vlado
BMW je na Gregorčičevi pod vladnimi okni Pahorju pripravil pravo malo promocija hibridnih modelov BMW-ja.

Pahor si je ogledal modele X6, serijo sedem in električnega minija. V nobenega od avtomobilov ni želel sesti.

Draga Kosa smo povprašali, ali gre za korupcijo. Postavlja se mu vprašanje, ali je BMW Pahorja seznanil s tem, da bodo fotografije uporabili v promocijske namene, “a tudi če ni, gre za rahlo nerodno ravnanje vlade predsednika”.


Pahor ostaja pri katrci
"Ne kupujem novega avtomobila," je zanikal naše ugibanje, ali so mu promocijo pod oknom pripravili, ker kupuje nov avtomobil. Pahor tako ostaja voznik katrce, je bilo pa neuradno slišati, da bo fotografije, ki jih je BMW danes posnel na Gregorčičevi, avtomobilski gigant uporabil tudi za svojo promocijo.

Spomnimo, Pahor se sicer zasebno vozi s starim renaultom 4, po domače katrco. Službeno ga prevažajo z audijem A8. Tudi sicer je vladni vozni park sestavljen skoraj izključno iz vozil znamke Audi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.